Organize Sanayi İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi´nin temel ilke ve amaçlarını benimseyen, laik, demokratik bilince sahip, doğru düşünen, sorgulayan, araştıran, sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen, değişime açık, çevre bilincine sahip, bulundukları her ortamda farklılık yaratan; fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Organize Sanayi İlkokulu olarak; Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk alan öğrencileri yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye´sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı öğrencileri bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: 09.00 - 14:45
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: Yerel Projelerimiz 1- Okuyan Şehir Manisa Projesi 2- Değerler Eğitimi Projesi 3- Türkçemiz Kirlenmesin Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 0(236) 2330901

WEB - https://organizesanayiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Laleli Mahallesi 5209 Sk No3 Yunusemre / Manisa

Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2033
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, İzmir-Bursa Sürat Yolu üzerinde bulunan Hotel Büyük Saruhan´ın 200 m kuzeydoğusundadır.

Adres - Laleli Mahallesi 5209 Sk No3 Yunusemre / Manisa

Ulaşım Okulumuza ulaşmak için: Laleli güzergahına gelen; 1,2,3,5,6,7,9 numaralı Özel Denetimli Belediye Halk Otobüsleri kullanılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Organize Sanayi İlkokulu; Merkez Yunus Emre İlçesi sınırları içindedir.